Stage lopen Curaçao

Wat een ontzettend gaaf idee, een stage op Curaçao! Inmiddels hebben wij bij CuraStage al honderden stagiairs, met heel veel plezier, mogen begeleiden met stage lopen Curaçao.

Misschien heb je ervaringen gehoord van mensen die stage lopen Curaçao? Of misschien ben je door jouw school op het idee gekomen van een buitenlandse stage? Hoe dan ook, deze unieke ervaring ga je nooit meer vergeten. 

De meeste studenten die gaan stage lopen op Curaçao wonen nog thuis bij hun ouders of zijn net op kamers gaan wonen. Iedereen komt in ieder geval met hetzelfde doel naar Curaçao; voor een waanzinnige stageperiode op Curaçao met veel Happy Hours, veel nieuwe vriendschappen en een prachtige ervaring voor het leven. 

Wil je stage lopen Curaçao? Meld je aan!

Stage lopen op Curaçao, een geweldig avontuur, maar wel één die je goed moet voorbereiden. En…. daar komt CuraStage bij kijken. Wij zijn een stagebemiddelingsbureau op Curaçao die al vele jaren ervaring heeft in het begeleiden van studenten die stage op Curaçao willen lopen. 

Hoe werkt het dan, vraag je jezelf af? Stap één is geheel eenvoudig; je schrijft je namelijk in bij CuraStage via onze website en voldoe de aanbetaling. Zo hebben wij alle benodigde informatie en een duidelijk beeld van jou wensen. Je kunt tijdens het aanmeldproces al direct een jouw stage eisen en ervaringen invullen.

Als je dan besluit dat je echt wilt gaan stage lopen Curaçao, dan gaan wij opzoek naar een leuke stagevacature voor je! 

Werkwijze stage lopen Curaçao

Wij zijn transparant en hebben geen verborgen kosten, afspraak is afspraak, wel zo prettig met elkaar werken.

De kans is heel groot dat je op onze website bent gekomen vanuit (het koude brrr…) Nederland ter voorbereiding, omdat jij wilt gaan stage lopen Curaçao. Dan kom je erachter dat Curaçao toch best wel ver weg en begrijpelijk zit je met vragen rondom jouw stage op Curaçao.

Begeleiding van A tot Z​

Bij CuraStage zijn wij graag van dienst met het vinden van een hele leuke, maar ook passende stagevacature. Maar ook voor jouw supergezellig huisvesting en betrouwbaar vervoer kun je bij ons terecht. 

Bekijk onze werkwijze rondom stage op Curaçao, van CuraStage te bekijken. 

CuraStage
Bespaartips voor kosten stage op Curaçao

Waarom CuraStage kiezen?

Bij CuraStage hebben wij echt een geweldig team, dat voor de volle 110% klaarstaat voor alle studenten die via ons gaan stage lopen Curaçao. 

Heb je een vraag over jouw stageperiode, jouw huisvesting of vervoer? Misschien wel over de verplichte stagevergunning die moet aanvragen alvorens je mag stage lopen op Curaçao.

Dan horen wij graag van je, ongeacht of je nu nog in de beginfase zit en je stage aan het voorbereiden bent, of er al midden inzit en op Curaçao al rond loopt. CuraStage staat altijd voor je klaar. 

Vraag & antwoord over Stage lopen Curaçao

Je denkt misschien dat Curaçao een goedkoper land is dan Europese landen. Helaas, want het leven op Curaçao is een stuk duurder! Je betaalt hier wel minder BTW maar de kostprijs is gewoon een stuk hoger.

Hier een aantal bespaartips van CuraStage:

  1. Ga naar de lokale supermarkten voor je boodschappen. De bekende supermarkten rekenen soms wel tot het dubbele voor dezelfde producten als de lokale supermarkten.
  2. Check wanneer de Happy Hours zijn. Tijdens de happy hours op Curacao krijg je op bijna alle drankje vaak tot wel 50% korting! 
  3. Bezoek de gratis stranden. Op vele stranden op Curaçao moet je betalen voor entree of als je een bedje etc. wilt. Hier is op zich niets mis mee want van dat geld worden de stranden schoongehouden.

    Maar als je goedkoop wilt leven op Curaçao is het handig om gratis stranden te bezoeken. Een paar leuke gratis stranden zijn Daaibooi Baai, Grote Knip, Kleine knip en Playa Jeremi.

Je mag een buitenlandse stage doe en je twijfelt over stage lopen Curaçao? NIET DOEN, twijfelen bedoelen we dan, WEL DOEN is stage lopen op Curaçao!

Een unieke ervaring en een onvergetelijke tijd beleven op Curaçao wil iedereen! Maar er zijn natuurlijk nog veel meer redenen waarom het handig is om stage te lopen op Curaçao. Je verbreedt je horizon en proeft van nieuwe culturen.

Daarnaast heb je bij een stage in het buitenland een stap voor op andere sollicitanten die dit niet hebben gedaan. Stage lopen op Curaçao is een geweldige ervaring en je pakt er gelijk je voordeel mee!

Wij hebben alvast een aantal goede redenen voor je opgeschreven waarom stage lopen op Curaçao een dikke vette Go is.

 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!