Stage lopen op Curaçao

Wil jij stage lopen op Curaçao? CuraStage regelt het en vindt voor jou een passende en vooral leuke stage!

Buiten de stagevacatures op onze website, regelen wij ook stages op maat. Hierbij houden wij naast jouw opleidingseisen rekening met jouw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Je kunt bij ons kiezen uit het “Alles-in-1” stagepakket, of je stel je eigen stagepakket samen op basis van jouw wensen. 

Stage op Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Wil jij gaan stage lopen op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage.

Na ontvangst van je inschrijving nemen wij altijd binnen één werkdag contact met je op om een gratis Skype gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw stage periode op Curaçao

Procedure bij stage Curaçao

Voordat je je gaat inschrijven bij CuraStage om stage te lopen op Curaçao, ben je waarschijnlijk benieuwd naar onze stagepakketten & tarieven.

Wij hanteren een overzichtelijke procedure waarbij je precies weet waar je in het proces zit.

Ook ben je welkom voor een vrijblijvende afspraak via Skype. Bekijk onze stage pakketten, ontdek onze extra service en droom weg bij een stage op Curaçao!

Waarom stage lopen op Curaçao via CuraStage?

Leuke vraag! Wij van CuraStage zijn een hecht team die er echt van genieten om stagiaires te helpen aan een geweldige stagetijd op Curaçao. 

Bij een stage in het buitenland komen altijd veel zaken kijken en deze moeten goed geregeld worden. Denk hierbij, naast jouw stageplaats, ook aan een veilige & gezellige huisvesting, betrouwbaar vervoer, verzekering en daarnaast heb je verplicht (vanuit Curaçao) een stagevergunning nodig. 

Kortom, een paar aandachtspunten waarmee wij jou heel graag van dienst zijn. Mocht je vragen hebben dan kun je te allen tijde contact met ons opnemen via ons contactformulier of stuur ons een WhatsApp. 

FAQ over Stage op Curaçao

Stage lopen op Curacao heeft een aantal voordelen…

Uiteraard het heerlijke klimaat, de mooie stranden en de vriendelijke, Nederlands sprekende bevolking

Maar wist je dat een stage op Curaçao ook heel goed op jouw CV staat? Goed voor je ontwikkeling is? 

Bekijk hier onze 5 redenen waar je zou moeten stage lopen op Curaçao. 

Als je gaat stage lopen op Curaçao is het belangrijk om een aantal zaken goed te regelen:

  • Stageplek met stageovereenkomst
  • Huisvesting / studentenhuis
  • Vervoer: huurauto of scooter
  • Verplichte stagevergunning (VRW)


Maar denk ook aan je studiefinanciering en je zorgverzekering. Om niks te vergeten hebben wij de belangrijkste zaken hier voor jou op een rijtje gezet. 

Na lang wachten…. het is zover! Op naar Curaçao omdat jouw stage gaat beginnen 😉 

Maar wat neem je mee? Het allerbelangrijkste zijn je documenten, waaronder je stageovereenkomst, stagevergunning (of bewijs van aanvraag) en dat je het adres van je huisvesting weet. 

Zorg dat je dit alles uitgeprint bij je hebt als je naar Curaçao vliegt. Het verschilt enorm per keer, maar de douane kan ernaar vragen en als je de documenten dan niet kan laten zien, bestaat er een kans dat je Curaçao niet binnenkomt. Hopi belangrijk dus. 

Check hier onze volledige checklist voor Curaçao

Wij durven als CuraStage absoluut te zeggen dat een stage op Curaçao niet gevaarlijk is. 

Curaçao kun je vergelijken met een grote stad in Nederland, zoals Amsterdam. Ook daar zijn een paar wijken waar je als stagiair (s’avonds) liever niet alleen loopt 😉 Dit geldt uiteraard ook voor Curaçao. 

Veiligheid heb je voor het grootste gedeelte echt zelf in de hand. Ga niet mee met wildvreemde mensen, SAMEN uit SAMEN thuis. Net als in Nederland, gebruik je verstand. 

Mocht je nog twijfelen over de veiligheid op Curacao, bekijk dan ons info artikel daarover of neem contact met ons op voor vragen die je wellicht hebt.

CuraStage © 2017 - 2021 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen