+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Stage onderwijsassistent Curaçao

Ben jij een onderwijsassistent in opleiding en wil jij een paar maanden stage lopen als onderwijsassistent op het warme Curaçao? Hier ben je op de goede plek. CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke stage als onderwijsassistent op Curaçao.

Meld je vrijblijvend aan bij CuraStage, zo ontvangen wij alle informatie die wij van jou nodig hebben om een leuke stage als onderwijsassistent te zoeken. Mocht je meer informatie willen over onze stagevacatures in het onderwijs, bekijk dan onze vacaturepagina.

Om jou stage als onderwijsassistent goed te regelen bieden wij twee pakketten aan. Het eerste pakket is het Alles-in-1 Stagepakket. Hierbij regelt CuraStage alles voor jou, waaronder, huisvesting en jouw vervoer op het eiland. Bij het Samenstel Stagepakket kies jij zelf bij welke diensten wij jou kunnen helpen.

Wat gebeurt er nadat je jezelf hebt ingeschreven als stagiair onderwijsassistent op Curacao?

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend aanmelden voor een stage als onderwijsassistent op Curaçao. Tijdens het inschrijven kun je direct een online kennismakingsgesprek plannen, wel zo makkelijk!

Wij zullen eerst jouw wensen en eisen vanuit jouw opleiding bespreken, hierna zullen we overleggen wat de volgende stappen moeten gaan zijn om voor jou een passende stageplaats te vinden.

Wanneer alles voor jou duidelijk is zullen wij een profielschets van jou opstellen. Deze baseren wij op jouw C.V., de informatie vanuit jouw inschrijving en ons kennismakingsgesprek. Met deze informatie gaan wij op zoek naar een leuke stageplaats voor jou.

Hierom kiezen studenten voor CuraStage

Jouw stage als onderwijsassistent

Tijdens jouw stage op Curacao zal je er achter komen dat je op een school op Curaçao veel verantwoordelijkheid krijgt. Meer dan bijvoorbeeld op een school in Nederland. Je krijgt natuurlijk wel goede begeleiding, maar er wordt ook van jou verwacht dat je al snel je weg vindt in het schoolsysteem. Door deze verantwoordelijkheid is jouw stage op Curaçao heel leerzaam.

Schooltijden op Curaçao

Per school zullen de tijden van jouw stage als onderwijsassistent verschillen. Maar bij alle scholen zal jij vroeg moeten beginnen. De schooltijden op Curaçao zijn namelijk anders, dit komt door het tropische klimaat dat Curaçao heeft.

Jouw dagen zullen eerder beginnen, meestal al tussen 7 en 8 uur en eindigen al rond 14:00. Dat is erg vroeg, maar hierdoor heb je wel elke middag vrije tijd om te genieten van het zonnetje op het mooie Curaçao.

CuraStage
Leerlingen op school op Curacao

Scholen op Curaçao

Er zijn veel verschillende scholen op Curaçao. Zo zijn er scholen met Papiaments als voertaal, maar ook scholen met Nederlands als voertaal. Verder zijn er particuliere scholen met Nederlands als voertaal, en een internationale school hier worden de lessen in het Engels gegeven.

Meer informatie nodig?

We snappen heel goed dat jij tegen vragen aan loopt bij het regelen en zoeken van een stage. Door je vrijblijvend aan te melden kunnen wij tijdens ons online kennismakingsgesprek jouw vragen beantwoorden. Mocht je in de tussentijd antwoorden zoeken kijk dan even op onze veelgestelde vragen pagina.

CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!