Stage onderwijsassistent Curaçao

Ben jij een onderwijsassistent in opleiding en wil jij een paar maanden stage lopen als onderwijsassistent op het warme Curaçao? Hier ben je op de goede plek. CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke stage als onderwijsassistent op Curaçao.

Meld je aan bij CuraStage, zo ontvangen wij alle informatie die wij van jou nodig hebben om een leuke stage als onderwijsassistent te zoeken. Mocht je meer informatie willen over onze stagevacatures in het onderwijs, bekijk dan onze vacaturepagina.

Wat gebeurt er nadat je bent aangemeld alls stagiair onderwijsassistent op Curacao?

Bij CuraStage kan je je eenvoudig aanmelden voor een stage als onderwijsassistent op Curaçao. Tijdens het aanmelden kun je direct al jouw stage wensen kenbaar maken en aangeven van welke diensten je gebruik wilt maken!

Wij nemen altijd je stage eisen vanuit school en jouw wensen mee in het traject naar het vinden van een passende stage. Zo kun je stage als onderwijsassisstent op Curaçao lopen bij speciaal onderwijs of regulier basis onderwijs. Het is allemaal mogelijk.

Wanneer jouw aanmelding en aanbetaling binnen zijn zullen wij een profielschets van jou opstellen. Met deze profielschets gaan wij bedrijven en in dit geval scholen benaderen en in gesprek met de docenten om te kijken waar ze jou kunnen gaan inzetten.

Jouw stage als onderwijsassistent

Tijdens jouw stage op Curacao zal je er achter komen dat je op een school op Curaçao veel verantwoordelijkheid krijgt. Meer dan bijvoorbeeld op een school in Nederland. Je krijgt natuurlijk wel goede begeleiding, maar er wordt ook van jou verwacht dat je al snel je weg vindt in het schoolsysteem. Door deze verantwoordelijkheid is jouw stage op Curaçao heel leerzaam.

Schooltijden op Curaçao

Per school zullen de tijden van jouw stage als onderwijsassistent verschillen. Maar bij alle scholen zal jij vroeg moeten beginnen. De schooltijden op Curaçao zijn namelijk anders, dit komt door het tropische klimaat dat Curaçao heeft.

Jouw dagen zullen eerder beginnen, meestal al tussen 7 en 8 uur en eindigen al rond 14:00. Dat is erg vroeg, maar hierdoor heb je wel elke middag vrije tijd om te genieten van het zonnetje op het mooie Curaçao.

CuraStage
Leerlingen op school op Curacao

Scholen op Curaçao

Er zijn veel verschillende scholen op Curaçao. Zo zijn er scholen met Papiaments als voertaal, maar ook scholen met Nederlands als voertaal. Verder zijn er particuliere scholen met Nederlands als voertaal, en een internationale school hier worden de lessen in het Engels gegeven.

Meer informatie nodig?

We snappen heel goed dat jij tegen vragen aan loopt bij het regelen en zoeken van een stage. CuraStage neemt alles uit jouw handen zodat zaken goed geregeld worden. Mocht je in de tussentijd antwoorden zoeken kijk dan even op onze veelgestelde vragen pagina.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!