+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Stage op Curaçao

Jij bent op onze website gekomen omdat je hoogst waarschijnlijk stage op Curaçao wilt lopen, “Hopi leuk”, zeggen wij op Curaçao.  

Dan ben je bij CuraStage aan het juiste adres! Wij kunnen jou helpen aan een leuke stagevacatures, een veilig & gezellige huisvesting op Curaçao en een betrouwbare huurauto

Wist je dat je voor jouw stage op Curaçao een stagevergunning nodig hebt? Naast bovenstaande kunnen wij ook je vergunningsaanvraag uit handen nemen en zo ben jij verzekerd van een zorgeloze stagetijd op Curaçao. 

Wij bieden twee stagepakketten aan; namelijk de Alles-in-1 Stagepakket en het Stage Samenstel pakket. Nieuwsgierig welk pakket het beste bij je past? Bekijk dan onze tarieven & stagepakketten informatie. 

Stage Curaçao? Gratis & vrijblijvend inschrijven!

Wil jij gaan stage lopen of werken op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage en plan direct een kennismakingsgesprek via het inschrijfformulier.

Je kunt zelf een moment kiezen waarop het jouw schikt, wel zo fijn. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw periode op Curaçao

Hoe werkt een stage op Curaçao?

Bij CuraStage hanteren wij een overzichtelijke procedure waarin wij jou helpen aan een leuke & geschikte stagevacature voor jouw stage op Curaçao. 

Afhankelijk van het door jouw gekozen stagepakket, helpen wij je daarna ook bij het vinden van een gezellige & veilige studentenhuis of studio, een stagehuurauto en bij het aanvragen van de verplichte stagevergunning, de zogenoemde Verklaring van Rechtswege.

Ook krijg je van ons een leuke informatiemap. Hierin staat alles wat je moet weten met betrekking tot jouw stage op Curaçao.

Daarnaast ontvang je als stagiaire via CuraStage speciale kortingen bij diverse bedrijven op Curaçao, waaronder zwemmen met dolfijnen, op duikcursussen, boottrips naar Klein Curaçao en restaurants.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij te werk gaan? Bekijk dan one procedure. 

Regel jouw stage op Curaçao via CuraStage

Met CuraStage ben je verzekerd van een zorgeloze stage op Curaçao. Wij denken met je mee en gaan echt op zoek naar de leukst mogelijke stageplaats op Curaçao.

Neem een kijkje bij onze stagevacatures en selecteer eenvoudig welke branche van toepassing is voor jou.

Staat er voor jou geen geschikte vacature bij of zoek je liever iets anders? Geen enkel probleem! Wij gaan geen uitdaging uit de weg en gaan graag op zoek voor je binnen ons groot netwerk aan bedrijven en organisaties op Curaçao. 

Mocht je vragen hebben over jouw stage op Curaçao, of andere vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag op weg naar Curaçao! 

Stage op Curaçao FAQ

Stage lopen op Curaçao, wie droomt daar niet van! Wij kunnen het in ieder geval heel goed begrijpen.

Wat zijn de dingen die je zeker moet doen:


Wat zijn de dingen die je NIET moet doen:

  • Wacht niet te lang met het regelen van jouw stageplek, huisvesting en stagevergunning. Dit neemt meer tijd in beslag dan je waarschijnlijk verwacht.
  • Verwacht geen warme douches op Curaçao 😉 Op Curacao douchen we met water dat enkel is opgewarmd door de zon. 
Op Curaçao spreekt bijna iedereen Nederlands en anders wel Engels, maar wist je dat de voertaal eigenlijk Papiaments is? Leer hier hoe je iemand kan begroeten in het Papiaments:
Hallo Halo
Goedemorgen Bon dia
Goedemiddag Bon tardi
Goedenavond Bon nochi
Goede week (op maandags) Bon siman
Tot ziens Ayo
Hoe gaat het? Kon ta bai?
Het gaat prima Mi ta bon
CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!