Stage verpleegkunde Curaçao

Volg jij een MBO of HBO verpleegkunde opleiding en zoek jij een stage op het gebied van zorg en welzijn op Curaçao? Zoek niet verder, CuraStage vindt voor jou de perfecte stageplaats op Curaçao.

Voor diverse stichtingen, verpleeghuizen, (privé) klinieken en ziekenhuizen zijn wij op zoek naar enthousiaste, maar vooral lieve & zorgzame stagiaires.

Wil jij meer weten over de stagevacatures die wij beschikbaar hebben in de zorg, meld je dan vrijblijvend aan bij CuraStage. Zo ontvangen wij alle benodigde informatie om jou goed van dienst te kunnen zijn. 

Voor jou stage als verpleegkunde op Curaçao bieden wij twee stagepakketten aan. Namelijk een Alles-in-1 Stagepakket en het Samenstel Stagepakket. Zo is bij het alles-in-1 stagepakket alles geregeld, waaronder je huisvesting en vervoer, maar kun je bij het samenstel stagepakket zelf bepalen van welke diensten je gebruik wilt maken.  

Als stagiaire verpleegkunde ingeschreven, en nu?

Zoals gezegd kun je bij CuraStage jezelf geheel vrijblijvend inschrijven voor een stage in de zorg & welzijn op Curaçao. Zodra wij jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen wij altijd binnen één werkdag contact met je op om een gratis Skype gesprek in te plannen. Dit gesprek duurt ongeveer 15 minuten. In dit gesprek lopen wij als eerste, heel belangrijk, jouw wensen door en de eisen vanuit je opleiding, waarna we de benodigde stappen gaan bespreken. 

Als alles duidelijk is, maken wij een overzichtelijke profielschets van jou op. Dit doen wij op basis van de gegevens vanuit jouw inschrijving bij ons, jouw C.V. en ons Skype gesprek. Hiermee gewapend gaan wij dan bij onze relaties langs om voor jou een passende stageplaats te vinden. 

Daarom kiezen studenten voor CuraStage:

Wat ga je doen op je stage Curaçao verpleegkunde?

Tijdens je stage op Curaçao zul je ontdekken dat je veel meer verantwoordelijkheden krijg, dan dat je in Nederland zou krijgen als je stage in de zorg zou lopen.

Uiteraard krijg je wel goede begeleiding, maar je mag sneller verpleegkundige handelingen verrichten. Dit maakt jouw stage op Curaçao ontzettend leerzaam. 

Stagevergoeding in de zorg

Helaas is Curaçao geen rijk eiland en heerst er op sommige delen op het eiland ook echt armoede. Mede hierdoor is er in de zorg helaas weinig tot geen geld beschikbaar om jou een stagevergoeding te kunnen betalen.

Het is prachtig werk waar je veel voldoening uit gaat halen, maar dit is wel iets waar je rekening mee moet houden als je jouw stageperiode aan het budgetteren bent.

Benieuwd welke kosten er zijn als je gaat stage lopen op Curaçao? Lees hier meer over op “Stage Curaçao kosten“. 

Stage lopen, ook in het weekend en avonden

Hoogst waarschijnlijk is dit geen nieuws voor je, maar wij willen het toch nog wel even onder de aandacht brengen: Alle zorginstellingen zijn 24 uur open per dag, wat dus ook inhoud dat je soms ook in de avonden en in het weekend ingeroosterd zal worden. Uit ervaring blijkt dat dit altijd zoveel mogelijk in overleg met elkaar plaats vind.

Als stagiaire in de zorg op Curaçao wil je natuurlijk ook wel eens een weekend vrij zijn om de gezellige feestje en de beruchte Happy Hours mee te kunnen maken.   

Wil je nog iets weten?

Je bent jouw stage aan het voorbereiden, speurt dagen het internet af naar allerlei informatie. We snappen heel goed dat je daarbij vragen hebt en vinden het ook leuk om deze van je te horen. Je kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of stel ons een vraag via WhatsApp.  

CuraStage © 2017 - 2021 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen