Stage verpleegkundige Curaçao

Volg jij een MBO of HBO verpleegkunde opleiding en zoek jij een stage verpleegkundige op Curaçao? Zoek niet verder, CuraStage vindt voor jou de perfecte stageplaats in de zorg op Curaçao.

Voor diverse stichtingen, verpleeghuizen, (privé) klinieken en ziekenhuizen zijn wij op zoek naar enthousiaste, maar vooral lieve & zorgzame stagiaires.

Wil jij meer weten over de stagevacatures die wij beschikbaar hebben in de zorg, meld je dan aan voor een stage op Curaçao bij CuraStage. Zo ontvangen wij alle benodigde informatie om jou goed van dienst te kunnen zijn. 

Als stagiaire verpleegkundige op Curaçao ingeschreven, en nu?

Zoals gezegd kun je bij CuraStage jezelf aanmelden voor een stage verpleegkunde op Curaçao. Zodra wij jouw aanmelding en aanbetaling hebben ontvangen, kan het aftellen beginnen! 

CuraStage gaat voor zes weken hard aan de slag om de perfecte stage voor je te vinden. Hierdoor weet jij waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten. Mocht het onverhoopt niet lukken? Dan krijg je jouw aanbetaling weer terug!

Wat ga je doen op je stage Curaçao verpleegkunde?

Tijdens je stage op Curaçao zul je ontdekken dat je veel meer verantwoordelijkheden krijg, dan dat je in Nederland zou krijgen als je stage in de zorg zou lopen.

Uiteraard krijg je wel goede begeleiding, maar je mag sneller verpleegkundige handelingen verrichten. Dit maakt jouw stage op Curaçao ontzettend leerzaam. 

Stagevergoeding in de zorg

Helaas is Curaçao geen rijk eiland en heerst er op sommige delen op het eiland ook echt armoede. Mede hierdoor is er in de zorg helaas weinig tot geen geld beschikbaar om jou een stagevergoeding te kunnen betalen.

Het is prachtig werk waar je veel voldoening uit gaat halen, maar dit is wel iets waar je rekening mee moet houden als je jouw stageperiode aan het budgetteren bent.

Benieuwd welke kosten er zijn als je gaat stage lopen op Curaçao? Lees hier meer over op “Stage Curaçao kosten“. 

CuraStage
Taken als verpleegkundige stage Curacao

Stage lopen, ook in het weekend en avonden

Hoogst waarschijnlijk is dit geen nieuws voor je, maar wij willen het toch nog wel even onder de aandacht brengen: Alle zorginstellingen zijn 24 uur open per dag, wat dus ook inhoud dat je soms ook in de avonden en in het weekend ingeroosterd zal worden. Uit ervaring blijkt dat dit altijd zoveel mogelijk in overleg met elkaar plaats vindt.

Als stagiaire in de zorg op Curaçao wil je natuurlijk ook wel eens een weekend vrij zijn om de gezellige feestje en de beruchte Happy Hours mee te kunnen maken.   

Wil je nog iets weten?

Je bent jouw stage aan het voorbereiden, speurt dagen het internet af naar allerlei informatie. We snappen heel goed dat je daarbij vragen hebt en vinden het ook leuk om deze van je te horen. Je kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier of stel ons een vraag via WhatsApp.  

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage