Logo Surfing Curacao

Surfen op de Caribische golven?

20%
korting

Voor stagiaires via CuraStage

Boarden op Curacao met les
Studenten surfles op Curacao

Surfen op Curaçao, het komt niet vaak voor maar bij Surfing Curaçao heb je de kans om deze gave sport uit te oefenen.

Over Surfing Curaçao

Als je naar de bekende stranden op het eiland gaat dan zou je niet snel verwachten dat je goed kunt surfen op het eiland. Maar we hebben ook plekken waar dit wel kan! Surfing Curaçao is gevestigd aan de noordkant van het eiland bij Playa Kanoa en daar kun je perfect surfen.

Samen met de instructeur krijg je lessen of begeleiding bij het surfen. Je kunt hier je board huren dus je hoeft alleen jezelf mee te nemen en zwemkleding.    

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingsoverzicht

Je krijgt 20% korting op alle lessen die je neemt bij Surfing Curaçao. Je hoeft slechts bij je reservering aan te tonen dat je via CuraStage komt en de korting is geregeld.

Als je 2 uren les neemt betaal je slechts 120 ANG!

De reservering kun je op verschillende manieren maken.   

Telefonisch of via Whatsapp
De reservering kan telefonisch of per Whatsapp gemaakt worden via +5999 5201335 of +5999 6769587. Geef hierbij aan dat je via CuraStage stageloopt op Curaçao en geef ook gelijk aan met hoeveel je bent zodat je nog meer korting kunt krijgen!

Instagram
De reservering kan ook gemaakt worden via Instagram surfing.curacao. Hier vind je alle prijzen en cursussen die er gegeven worden.

Stage op Curaçao? Meld je aan!

Ben jij op zoek naar een stage op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan en kies de diensten die jij nodig hebt. Geen onnodige kosten maar puur wat jij graag wilt! Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag om een leuke stageplek te vinden op Curaçao. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!