Logo Sportschool The Challege

Fit blijven tijdens het stagelopen?

53 ANG
korting

Voor stagiaires via CuraStage

Groepslessen bij The Challenge Curacao
Sportschool Curacao The Challenge

In shape blijven terwijl je stageloopt op Curaçao? Dan hebben wij een goede deal voor je bij sportcentrum The Challenge!

Over The Challenge

The Challenge is een all-round sportcenter waar je van alle gemakken bent voorzien. Van fitnessruimtes, groeplessen en wellness, je vindt het allemaal hier. De ultieme plek om na je stagedag te trainen en te ontspannen. Doordat er veel professionele begeleiding is kun je ook echt goed trainen.

The Challenge bevindt zich op Jan Thiel en is 7 dagen per week open. Je hebt dus alle tijd om snel te trainen!

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingoverzicht

The Challenge hanteert standaard 10% korting voor studenten op de 1-, 3-, 6- en 12 maanden abonnementen.

Via CuraStage krijg je een extra korting van 53 gulden. Kortom, dubbele korting!

De korting is alleen geldig op de 3, 6 en 12 maanden abonnementen. Neem bij inschrijving je stagecontract mee en de voucher die je van CuraStage ontvangt.

Ook leuk, voor familie en vrienden die op bezoek komen, hanteren ze speciale korte termijn abonnementen.

Wanneer je een abonnement wilt bij The Challenge kun je naar het sportcentrum gaan om je in te schrijven. Neem dan wel je stagecontract mee en geef aan dat je via CuraStage komt zodat je de dubbele korting kunt inzetten.

Adres:
Sports & Health Club The Challenge
Kaya Adriátiko z/n
Jan Thiel Beach
Curaçao
tel.: (+5999) 735 1234

Stage op Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Wil jij gaan stage lopen op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage.

Na ontvangst van je inschrijving nemen wij altijd binnen één werkdag contact met je op om een gratis Teams gesprek in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw stage periode op Curaçao

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage