Logo Tiki Boat Rentals

BBQ-en op het water, hoe nice!

15%
korting

Voor stagiaires via CuraStage

BBQ op Spaanse water met studenten
Tikiboat Curacao

Wil je een uitje met je mede studenten? Huur een Tikiboat en vaar op het Spaanse Water met een hapje en drankje.

Over Tiki Boat Rentals

Geniet van het prachtige Spaanse Water met je geliefde, vrienden of familie of allemaal tegelijk. We kunnen uw favoriete drankjes en snacks op de boot verzorgen. Curaçao staat vooral bekend om zijn relaxte sfeer en de Tiki BBQ Boat is de meest relaxte manier om het Spaanse Water te verkennen.

Vooraf wordt er uitgelegd hoe je de buitenboordmotor bedient. Het duurt slechts 10 minuten om de instructies te krijgen, zo eenvoudig is het en je kunt het water op.

Goed om te weten:

Wat mee te nemen?

Kortingsoverzicht

Je krijgt 15% korting op het huren van een Tikiboat. Wanneer je via CuraStage komt krijg je een voucher van ons welke je kunt inleveren bij Tiki Boat Rentals Curacao. Zo weten zij dat je via ons komt en krijg je dus deze hoge korting!

Je kunt op verschillende manieren reserveren.

Telefonisch of via Whatsapp
De reservering kan telefonisch of per Whatsapp gemaakt worden via +5999 682 6644. Geef hierbij aan dat je via CuraStage stageloopt en dus een voucher hebt met 15% korting.

Email
De reservering kan gemaakt worden door een email te sturen naar info@tikiboatsrental.com. Geef in je mail aan dat je stage loopt via CuraStage en graag gebruik wens te maken van de 15% korting en je voucher bij aankomst inlevert.

Wat moet je mee sturen? 
Naam, E-mailadres, Foto van de voucher, Telefoonnummer, Aantal personen en gewenste dag en tijd!

De voucher neem je mee op de dag dat je gaat varen.

Stage op Curaçao? Meld je aan!

Ben jij op zoek naar een stage op Curaçao en ben jij geïnteresseerd in onze dienstverlening? Meld je dan aan en kies de diensten die jij nodig hebt. Geen onnodige kosten maar puur wat jij graag wilt! Na ontvangst van de aanbetaling gaan wij direct voor je aan de slag om een leuke stageplek te vinden op Curaçao. 

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!