Vacatures online plaatsen Curaçao

Bent u op zoek naar een nieuw talent voor uw bedrijf op Curaçao? Of wilt u graag meer verjonging in de organisatie? Kies er dan voor om een vacature bij CuraStage online te plaatsen. Wij hebben veel bezoekers en dus potentiele krachten voor bij u in het bedrijf.

CuraStage begeleidt stagiaires en jongeren die graag voor een langere tijd op Curaçao willen komen om hier een nieuwe uitdaging aan te gaan!

 

Gratis een stagevacature plaatsen Curaçao

Omdat veel bedrijven tegenwoordig werken met stagiaires is het belangrijk dat uw vacature onder de aandacht komt. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij nemen uw vacature serieus en zullen ons best doen om een geschikte stagiaire voor uw bedrijf te vinden. Het grote voordeel voor u is dat het plaatsen van een vacature voor een stagiaire op Curaçao geheel gratis is. Indien wij een geschikte stagiaire voor u vinden hoeft u ons geen provisie te betalen. Het enige wat wij vragen is de commitment dat u de stagiaire goed zult begeleiden tijdens de stageperiode op Curaçao.

Vacature voor werknemer plaatsen

Wij richten ons naast de studenten ook op jonge mensen die graag naar Curaçao komen om een periode hier op het eiland te werken. Wij hebben hier een leeftijdsgrens van 30 jaar. Dus bent u op zoek naar een frisse wind door de organisatie? Dan is het echt een aanrader om uw vacature op onze website te plaatsen voor een werknemer. Zodra wij dan een geschikte kandidaat voor u hebben gevonden, zullen wij u in contact met hem of haar brengen. Ook hier rekenen wij natuurlijk geen vergoeding voor!

Promotie van uw vacature online

Wanneer u zich aanmeldt als bedrijf op onze website kunt u vacatures gaan plaatsen. Wij zullen ervoor zorgen dat deze qua lay-out etc. helemaal tiptop in orde is! Vervolgens zullen wij uw stagevacature of werknemersvacature promoten via Social Media. Wij doen ons uiterste best om een geschikte stagiaire of werknemer voor u te vinden. Uw vacature wordt bij CuraStage online gepromoot.

Het voordeel van het plaatsen van een leuke stagevacature online of werknemersvacature is dat wij vooraf met iedere kandidaat een skype gesprek hebben. Zo kunnen wij goed maatwerk leveren en maken wij al een eerste selectie voor uw vacature. Zodra wij een goede kandidaat hebben, brengen wij u met hem of haar in contact!

Bent u dus ook op zoek naar werknemer of stagiaire op Curaçao? Meld u dan gratis bij CuraStage aan en plaats uw vacature online!

CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao