Vacatures op Curaçao

Staat jouw gewenste vacature er niet tussen? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag bij het vinden van de juiste vacature. 

CuraStage

Schrijf je vrijblijvend in!

Ben jij geïnteresseerd in onze vacatures en dienstverlening? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in bij CuraStage. Na ontvangst van je inschrijving nemen wij contact met je op om een gesprek via MS Teams in te plannen. Hierin bespreken wij al jouw wensen, eventuele vragen en de benodigde stappen voor jouw verblijf op Curaçao. 

Krijg kortingen via CuraStage op Curaçao

Wist je dat je super leuke kortingen krijgt als je via CuraStage gaat stage lopen of werken op Curaçao?

Haal voordelig jouw PADI duikbrevet, vaar mee naar het prachtige Klein Curaçao, zwem met dolfijnen en veel meer…

CuraStage
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage