Vergunning voor Curaçao (VRW)

Ondanks dat Curaçao behoort tot het Koninkrijk der Nederlanden zul je om hier te mogen verblijven en te werken alsnog een vergunning moeten hebben.

Ze noemen dat ook wel de Verklaring van Rechtswege of de Tewerkstellingsvergunning als je gaat werken als vrijwilliger of in loondienst.

Om deze vergunning te krijgen moet je nogal wat papierwerk verzamelen waarna je de aanvraag digitaal doet.

Er is hier een special website voor waar je jouw vergunning kunt aanvragen. Geen paniek! Wij kunnen dit ook voor je doen en dat kan wel erg gemakkelijk zijn omdat wij dit al voor veel mensen hebben gedaan.

Je hebt in dit geval twee soorten Verklaringen van rechtswege die wij voor je kunnen aanvragen, namelijk voor stage en voor werkende/vrijwilliger.

Stagevergunning

Wanneer je gaat stagelopen op Curaçao heb je ook een Verklaring van Rechtswege nodig. Deze vraag je aan voor de exacte duur van je stage. Met deze stagevergunning mag je namelijk legaal stagelopen op Curaçao, dat is wel zo prettig. Ook is het stagebedrijf dan verzekerd voor jou. Kom je dus voor 1 maand stagelopen dan heb jij alsnog deze stagevergunning nodig.

Wij van CuraStage weten alles van de wet en regelgeving omtrent deze Verklaring van Rechtswege dus je bent bij ons in goede handen! Wij kunnen deze stagevergunning voor jou aanvragen zodat je zelf niet hoeft uit te vogelen hoe het allemaal werkt.

Werkvergunning

Werken en wonen op Curaçao wie droomt daar niet van!

Naast dat het natuurlijk ontzettend leuk is om al voorpret te beleven moet er ook iets heel belangrijks worden geregeld, namelijk een Tewerkstellingsvergunning. Op het moment dat je gaat werken voor een werkgever en dus loon verdient heb je deze werkvergunning nodig.

Met deze Tewerkstellingsvergunning toon je aan dat je in je eigen levensvoorzieningen kunt voorzien en dus geen beroep zal doen op de overheid voor geld.

Voor deze werkvergunning heb je ook papieren nodig van je werkgever, een zogenoemde werkgeversverklaring. Als je jouw werkvergunning door CuraStage laat aanvragen zullen we je hierbij helpen zodat je geen fouten maakt met dit papierwerk.

Vrijwilligerswerk

Ga je vrijwilligerswerk doen? Voor jou geldt ook dat je een Tewerkstellingsvergunning nodig hebt omdat de overheid immers ook wil weten of jij wel genoeg geld verdient/bezit om in je eigen levensbehoeftes te voorzien.

Met de uiteindelijke werkvergunning mag je jezelf eventueel inschrijven op Curaçao!

Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Schrijf je dan nu gratis in bij CuraStage.com 

CuraStage © 2017 - 2021 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao
Chat openen