+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

– Vacature aanmelden –

Vrijwilliger op Curaçao

Heb je zin in een leuke uitdaging waarbij je een steentje bijdraagt aan Curaçao? Super! Word vrijwilliger op Curaçao, dit kunnen wij alleen maar aanmoedigen.

Op Curaçao heeft niet iedereen voldoende middelen om rond te kunnen komen en kunnen soms wel een handje extra gebruiken om bepaalde zaken geregeld te krijgen.

Er zijn op Curaçao veel bedrijven die zich inzetten voor de maatschappij en staan zeker te springen om mensen zoals jij!

Werken op Curaçao? Schrijf je vrijblijvend in!

Ben je jonger dan 30 jaar en heb je zin om een aantal weken of maanden je in te zetten voor het eiland en iets goeds te doen? Schrijf je dan nu in om vrijwilligerswerk te doen op Curaçao! Het staat super goed op je CV en het eiland wordt er ook beter van.

Het werk is altijd zeer uiteenlopend en je kunt kiezen uit diverse doelgroepen. Kortom, wij van CuraStage zien alleen maar voordelen en willen je graag van dienst zijn bij dit mooie avontuur!

Vrijwilliger zijn op Curaçao

Ook hebben wij op Curaçao een groot aantal zwerfhonden, katten en paarden die jouw hulp ook kunnen gebruiken.

Denk hierbij aan het voeren van de zwerfdieren maar ook diverse stichtingen die kunnen bestaan vanwege de vrijwilligers.

Via CuraStage kunnen wij jou plaatsen bij een stichting of bedrijf die jou zeker gaat waarderen om jouw inzet!

CuraStage
Leerling op school op Curacao
CuraStage © 2017 - 2023 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao

Bon Bini

Maak je keuze en schrijf je vrijblijvend in!

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!