Vrijwilliger op Curaçao

Heb je zin in een leuke uitdaging waarbij je een steentje bijdraagt aan Curaçao? Super! Word vrijwilliger op Curaçao, dit kunnen wij alleen maar aanmoedigen.

Op Curaçao heeft niet iedereen voldoende middelen om rond te kunnen komen en kunnen soms wel een handje extra gebruiken om bepaalde zaken geregeld te krijgen.

Er zijn op Curaçao veel bedrijven die zich inzetten voor de maatschappij en staan zeker te springen om mensen zoals jij!

Schrijf je vrijblijvend in!

Ben je jonger dan 30 jaar en heb je zin om een aantal weken of maanden je in te zetten voor het eiland en iets goeds te doen? Schrijf je dan nu in om vrijwilligerswerk te doen op Curaçao! Het staat super goed op je CV en het eiland wordt er ook beter van.

Het werk is altijd zeer uiteenlopend en je kunt kiezen uit diverse doelgroepen. Kortom, wij van CuraStage zien alleen maar voordelen en willen je graag van dienst zijn bij dit mooie avontuur!

Vrijwilliger zijn op Curaçao

Ook hebben wij op Curaçao een groot aantal zwerfhonden, katten en paarden die jouw hulp ook kunnen gebruiken.

Denk hierbij aan het voeren van de zwerfdieren maar ook diverse stichtingen die kunnen bestaan vanwege de vrijwilligers.

Via CuraStage kunnen wij jou plaatsen bij een stichting of bedrijf die jou zeker gaat waarderen om jouw inzet!

CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao