Vrijwilligerswerk op Curaçao

Ben jij iemand die echt van een avontuur houdt? Vind je het fijn om andere mensen te helpen, hou jij ervan om een avontuur aan te gaan en jezelf in het diepe te gooien en hou jij van de zon, zee & het strand? Dan is vrijwilligerswerk op Curaçao echt iets voor jou!

Op Curaçao zijn er verschillende mogelijkheden waar je als vrijwilliger jou steentje kan bij dragen op het eiland. Denk hierbij aan een rescue center dat zich inzet voor verschillende dieren zoals honden, katten, paarden en ezels, in de ouderenzorg of thuiszorg of in een andere soort stichting.

Kortom, genoeg keuze om jou steentje te kunnen bijdragen op het prachtige eiland Curaçao en naast het helpen als vrijwilliger een toptijd te hebben.

Wij helpen jou bij een vrijwilligersplek op Curaçao!

Heb je een tussenjaar, ben je net klaar met school of wil je er gewoon even lekker tussenuit om jezelf te kunnen blijven ontwikkelen? Dan is vrijwilligerswerk op Curaçao echt iets voor jou! Je daagt jezelf uit tijdens verschillende werkzaamheden terwijl je ondertussen ook nog een steentje bijdraagt op het eiland. Ben je klaar voor de dag? Dan kan je daarna lekker met je voeten in het zand genieten van de lekkerste cocktails tijdens de happy hours of op een van de vele leuke feestjes die er wekelijks worden gehouden.

Je kan jezelf tijdens een periode vanaf 3 weken bezighouden met het helpen van verschillende stichtingen of instanties op het eiland. Of je nou 3 weken, 10 weken of 6 maanden wil komen, het is allemaal mogelijk!

Aan de slag als vrijwilliger op Curaçao

Als vrijwilliger bij een rescue center hou jij je bezig met de bescherming en het welzijn van verschillende dieren op het eiland. Je helpt bij de dagelijkse werkzaamheden zoals het voeren van de dieren, het schoonmaken van de hokken, het helpen bij het zoeken naar nieuwe baasjes voor de dieren en natuurlijk het knuffelen en vertroetelen van de dieren.

Op het gebied van zorg zijn er verschillende mogelijkheden om vrijwilligerswerk op Curaçao te doen. Denk hierbij aan het ondersteunen van ouderen in verzorgingshuizen of het werken met kinderen met een beperking. Hier kun je helpen bij de dagelijkse verzorging van de ouderen, of bij het organiseren van activiteiten en evenementen voor de ouderen.

CuraStage, het stagebureau op Curacao
Vrijwilligerswerk met honden op Curacao

Maatschappelijk werk op Curaçao

Een andere mogelijkheid is vrijwilligerswerk lopen bij het begeleiden van jongvolwassenen en kinderen met autisten. De werkzaamheden hiervan zijn het helpen bij bijeenkomsten of bij het bieden van individuele ondersteuning.

Al met al zijn er genoeg mogelijkheden om je als vrijwilliger in te zetten op Curaçao. Naast de waardevolle en vooral erg gewaardeerde bijdragen die je levert aan de inwoners en dieren van Curaçao, maak je mooie herinneringen, bezoek je nieuwe plekken, leer je veel nieuwe mensen kennen en kan je op een leuke manier kennismaken met een nieuwe cultuur. Kortom, heel veel redenen om je nu in te schrijven als vrijwilliger op Curaçao.

Heb je nog overige vragen ? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen op weg naar een nieuw avontuur.

Vraag & antwoord over Vrijwilligerswerk op Curaçao

Dit is aan jou, op het eiland zijn ze blij met elke kleine beetjes hulp.
Als vrijwilliger wordt het verblijf niet betaald door de organisatie. Wij zullen je helpen om een leuke huisvestiging te vinden die past bij jouw budget.

Ja zeker! Om vrijwilligerswerk te mogen doen op Curaçao heb je een Verklaring van Rechtswege nodig. Tijdens het proces helpen wij je met het verkrijgen van deze vergunning.

Dat kan zeker. Wij zoeken voor jou naar een leuk en gezellige huisvestiging die voldoet aan al je eisen.

Benieuwd naar wat mogelijkheden? Kijk hier voor huisvestingen.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage
WhatsApp openen
1
Scan de code
🌴CuraStage
Hoi, heb jij een vraag over stage of werken op Curacao? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag!