+5999 5214 216

Bel of WhatsApp

Contact

Vragen? Contact ons

– Vacature aanmelden –

Werk op Curaçao

Wil jij gaan werken op het warme Curaçao? Maar heb je geen idee waar je moet beginnen met het zoeken naar werk? CuraStage kan jou helpen bij het vinden van leuk werk op Curaçao.

Door je vrijblijvend in te schrijven geef je ons de informatie die wij nodig hebben om voor jou op zoek te gaan naar een leuke werkplek op Curaçao.

Om jou goed te kunnen helpen bieden wij twee pakketten aan. Het Alles-in-1 Werkpakket en het Samenstel Werkpakket. Bij het Alles-in-1 Werkpakket regelen wij alles voor jou, dat scheelt jou weer stress. Denk hierbij aan vervoer, huisvesting en de verplichte werkvergunning. Bij het Samenstel Werkpakket kan jij kiezen waarbij wij jou moeten helpen, de overige dingen regel je zelf.

Meer weten over werk op Curaçao?

Op onze vacaturepagina staan veel verschillende vacatures, in diverse sectoren. Wanneer je je inschrijft kan je ons een voorkeur doorgeven voor een bepaalde vacature.
Mocht je nou geen vacature zien die bij jou past, wees dan niet bang. De informatie die wij van jou krijgen is voldoende om alsnog op zoek te gaan naar een leuke plek om te werken voor jou op Curaçao.
Als je voorkeur hebt voor een bepaalde sector, geef het aan ons door! Dan kunnen wij gericht op zoek naar een leuke werkplek voor jou.

Waarom kiezen werkzoekenden voor CuraStage:

Ingeschreven als werkzoekende op Curaçao, en nu?

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend inschrijven om te werken op Curaçao. Nadat wij jouw inschrijving hebben ontvangen, zullen wij binnen één werkdag contact met je opnemen om een gratis Skypegesprek in te plannen. Tijdens ons gesprek zullen wij het hebben over jouw wensen en eventuele werkervaring die jij al hebt. Daarna zullen wij de mogelijkheden voor huisvesting en vervoer met jou bespreken.

Wanneer alles voor jou duidelijk is, gaan wij een profielschets van jou opstellen. Hiermee zullen wij aan de slag gaan om voor jou leuk werk op Curaçao te vinden.

Is werken op Curaçao leerzaam?

Werken op Curaçao is enorm leuk en gezellig, maar daarnaast is het ook nog eens heel erg leerzaam. Je leert namelijk omgaan met verschillende culturen en dat zijn er erg veel op Curaçao. De bevolking van Curaçao bestaat uit ongeveer 110 verschillende culturen, en daar komen alle toeristen nog bij. Je leert hierdoor omgaan met verschillende culturen. Wanneer je gaat werken op Curaçao ga je natuurlijk weg uit je vertrouwde omgeving, waardoor je echt voor jezelf moet gaan zorgen. Hierdoor wordt je erg snel zelfstandig en ontwikkel je je heel erg.

Verschil in loon

Het verschil tussen de lonen op Curaçao en in Nederland is erg groot. De lonen op Curaçao liggen gemiddeld de helft lager dan in Nederland. Het gemiddelde uurloon is ongeveer 10 ANG, dat komt neer op ongeveer €5 per uur. Het leven op Curaçao is een stuk duurder dan in Europa. Ben je benieuwd naar de kosten van levensonderhoud? Neem dan eens een kijkje op “Kosten levensonderhoud op Curaçao”.

Wil je meer weten?

Heb je nog vragen, of wil je meer informatie? Wanneer je je inschrijft, kunnen wij tijdens ons Skypegesprek jouw vragen beantwoorden. Voor die tijd kan je alvast kijken op de veelgestelde vragen pagina, misschien wordt een deel van jouw vragen dan al wel beantwoord.

Wist je dat je leuke kortingen krijgt als je via CuraStage gaat werken op Curaçao?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle laatste nieuws van Curaçao 

Gemiddelde beoordeling:
4.7/5
CuraStage © 2017 - 2022 | All right Reserved | Designed & Hosted with By Terdis Webhosting Curaçao