Werkervaring op Curaçao

Wil jij werkervaring op Curaçao opdoen? Dan zit je op de goede website. CuraStage helpt jou bij het vinden van een leuke werkplek op Curaçao.

Wil je meer informatie over opties om te werken op Curaçao tijdens jouw tussenjaar? Meld je dan direct aan bij CuraStage. Door je aan te melden, ontvangen wij genoeg informatie om voor jou een leuke vacature te vinden op Curaçao.

Wij werken niet met standaard pakketten omdat we niet willen dat je betaalt voor diensten die je niet gaat gebruiken. Bepaal zelf wat je wilt afnemen en wij regelen het!

Meer informatie over werkervaring opdoen op Curaçao?

Er zijn diverse branches waarin je kunt werken op Curaçao. Denk bijvoorbeeld aan de horeca, marketing maar wellicht ook wel in een kledingwinkel. 

Belangrijk om te weten als je werkervaring op Curaçao wilt opdoen, is dat de zorgsector over het algemeen onbetaald werk is doordat er voldoende lokale krachten zijn om het betaalde werk te verrichten. 

Daarnaast is er voor de horeca wel een minimale beschikbaarheid van 3 maanden nodig dus kom je voor 3 maanden of langer en wil je in de horeca werken? Top! Dit is een kans die je niet mag liggen en kom werken op Curaçao.

Wat ga je leren op Curaçao?

Naast dat werkervaring opdoen op Curaçao mega leuk is, is het ook erg leerzaam. Je zal veel leren over verschillende culturen. Op Curaçao wonen ongeveer 110 verschillende culturen. Een aantal bevolkingsgroepen hiervan zijn Nederlands, Chinezen, Portugezen en Surinamers. Er lopen ook veel andere jongwerkenden en stagiaires rond, dus het zal ook zeker gezellig zijn!

Werken op Curaçao staat ook nog eens heel mooi op je CV, het toont aan dat je van een uitdaging houdt. Je zal je op Curaçao heel erg ontwikkelen, want je vertrekt uit je vertrouwde omgeving en gaat nieuwe mensen leren kennen.

Leven op Curaçao

Curaçao is zeker geen goedkoop eiland, dit komt doordat alles geïmporteerd moet worden. Het levensonderhoud is duur en de lonen liggen relatief laag. Het loon wat je op Curaçao zal gaan verdienen is ongeveer de helft van wat je in Nederland zou verdienen. Er zijn genoeg manieren om geld te besparen, benieuwd welke? Neem dan even een kijkje op “Bespaar Tips op Curaçao”.

CuraStage
Werkende op een kinderdagverblijf op curacao

In welke sector wil je werken op Curaçao?

Met name in de horecabranche zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste werkzoekenden, maar ook in andere sectoren hebben wij meer dan genoeg plekken. Heb jij al voorkeur voor een bepaalde sector, geef dit aan ons door tijdens ons gesprek.

Als je het echt nog niet weet, ook niet erg. Dan gaan wij er tijdens ons gesprek samen proberen achter te komen wat er bij jou past en wat een passende werkplek voor jou is.

Op onze vacaturepagina zijn veel verschillende vacatures te vinden. Wanneer je je inschrijft kan je ons een voorkeur doorgeven voor een bepaalde vacature. Schrik niet als je op onze website niks ziet staan wat je leuk lijkt, dan gaan wij speciaal voor jou op zoek naar een leuke werkplek op Curaçao.

© 2017 - 2024 | CuraStage, het stagebureau op Curaçao
CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage