Werkplek op Curaçao

Wil jij komen werken op Curaçao voor een langere periode? CuraStage zal jou helpen bij het vinden van een leuke werkplek op het zonnige Curaçao.

Wil je meer informatie over werken op Curaçao, schrijf je dan vrijblijvend in. Bij jouw inschrijving ontvangen wij genoeg informatie om voor jou een leuke werkplek op Curaçao te vinden.

Om jou goed te kunnen helpen bij het regelen van een werkplek op Curaçao, bieden wij twee pakketten aan. Het eerste pakket is het Alles-in-1 Werkpakket, hierbij regelt CuraStage alles voor jou, van huisvesting, tot vervoer en een werkvergunning. Bij het Samenstel Werkpakket bepaal jij zelf, waar wij jou bij kunnen helpen.

Werken op Curaçao hoe gaat dat?

Bij CuraStage kan je je geheel vrijblijvend aanmelden, we zullen dan binnen één werkdag contact met je opnemen. Samen zullen we een gratis Skypegesprek inplannen, om alles te bespreken. Ons gesprek zal ongeveer een kwartiertje duren. Tijdens ons gesprek zullen wij het hebben over de sector waarin jij wil werken, jouw wensen voor huisvesting, en de mogelijkheden die er zijn.

Na ons gesprek zullen wij een profielschets van jou opstellen, waarmee wij al onze contacten langs gaan om een leuke werkplek voor jou te vinden op Curaçao.

Werkzoekenden kiezen voor CuraStage omdat

Waar wil je werken op Curaçao?

Heb je al enig idee in welke sector je zou willen werken? Geef dit dan aan tijdens ons gesprek, dan gaan wij gericht voor jou op zoek! Mocht je het nog niet weten, ook niet erg, dan gaan we tijdens ons gesprek kijken wat er bij jou past.

Op onze vacaturepagina staan veel vacatures in verschillende sectoren, mocht je hier nou niks tussen zien staan wat jou leuk lijkt, schrik dan niet! Dan gaan wij van CuraStage op zoek naar een leuke werkplek speciaal voor jou!

Loon op Curaçao

Het is handig om te weten dat de lonen op Curaçao gemiddeld ongeveer de helft zijn van de lonen in Nederland. Het gemiddelde uurloon ligt op ongeveer 10 ANG, dat komt neer op ongeveer €5 per uur. De kosten van vaste lasten zijn ongeveer gelijk aan Nederland. 

Wil je meer weten over de kosten van levensonderhoud op Curaçao, lees hier meer over op “Kosten levensonderhoud op Curaçao”.

CuraStage
Werkende in de horeca op curacao

Cultuurverschillen

Werken op Curaçao is een ontzettend leuke, maar vooral ook leerzame ervaring. Je zal namelijk te maken krijgen met andere culturen. Je zou kunnen denken dat het verschil tussen Nederland en Curaçao niet zo groot is omdat hier zelfs Nederlands wordt gesproken, maar de cultuur is heel anders. Op Curaçao is er een poko poko mentaliteit, alles gaat hier rustig en niemand heeft haast. In Nederland is dat wel anders, daar heeft iedereen haast en moet alles zo snel mogelijk.

Wil je nog meer weten?

Mocht je nog vragen hebben over werken op Curaçao, schrijf je dan in! Tijdens ons gesprek zullen wij al jouw vragen proberen te beantwoorden. In de tussentijd kan je alvast kijken bij onze veelgestelde vragen, misschien worden jouw vragen dan ook al wel deels beantwoord.

CuraStage

Niet alle huisvestingen op Curaçao hebben standaard linnengoed aanwezig. Vandaar dat wij deze service aanbieden. Dat scheelt een hoop ruimte in je koffer ;-) 

Het linnengoed bestaat uit een hoofdkussen, onderlaken en dekbedovertrek. Op Curaçao slapen wij niet onder dekens vanwege de warmte. Er zitten geen handdoeken bij. 

Als je gebruik maakt van onze ophaalservice, krijg je jouw linnengoed direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage

Onderling bellen op Curaçao is erg duur. Daarom is een lokale simkaart zeker aan te raden. 

Deze simkaart stop je in je telefoon, maar je behoudt hierbij wel je normale WhatsApp nummer. Zo kun je via WhatsApp bellen en appen met het thuisfront & vrienden zoals je gewent bent.

Onderling bel je op Curaçao dan tegen lokaal tarief met je nieuwe lokale telefoonnummer.

Als je ophaalservice hebt, krijg je jouw simkaart direct op Hato en anders kun je deze ophalen bij ons op kantoor.  

CuraStage